Üdvözlünk a cukrászdai vendégtérben! Ez a felszolgálás harcmezeje. Az alábbi videóból kiderül, mit érdemes eltanulni a “Gerbeaud kisasszonyoktól” a pályaválasztás terén.
Ha esetleg nem tudod, miről van szó, nézd meg bevezető videónkat ésa letölthető tanári segédletet, melyeket itt találsz.
Gyűjtsétek össze, hogy miben különbözik egy elegáns étteremben dolgozó pincér, egy vízparti büfében dolgozó felszolgáló és egy éjszakai bárban dolgozó pultos munkaköre? (stílus, ruha, modor, munkaidő, stb.)
Kapjatok fel egy stabil, sima felületű valamit (lehet ez keményfedeles, vékony könyv, dosszié, vastagabb kartonlap, bármi☺, és tegyetek a közepére egy másik, lehetőleg nem lapos tárgyat! (Igen, mint egy tálca és egy pohár. Persze, ha van nálatok épp tálca és pohár, az is megfelel.)
Kövessétek az alábbi mozdulatsort!